ontdek

de rust en schoonheid van een vakantie in een natuurgebied

Op de camping zijn gezinnen met kinderen, opa’s en oma’s met kleinkinderen en rust zoekers welkom.

Vanaf de camping kunt U heerlijk wandelen en fietsen. De boodschappen kunt U doen in Eibergen of de Duitse stad Vreden. Op de camping treft U een ruim toiletgebouw aan met 4 douches, 4 toiletten, 2 afsluitbare wasruimtes en 2 wastafels. Ook kunt U gebruik maken van een wasmachine. Uiteraard is er gratis wifi aanwezig. ’s Avonds kunt U onder het genot van een drankje samen rond de vuurkorf zitten. ’s Ochtends wordt u gewekt door het gefluit van de vogels en kunt u vele hazen, konijnen en reeën spotten. Voor de kinderen is er een recreatieruimte waar zij kunnen knutselen, boekje lezen of een potje tafelvoetbal spelen. Hier staat een koelkast en kunt U de dagelijkse krant vinden. Buiten kunnen de kinderen spelen in het speelhuis, springen op de trampoline en de boerderij verkennen op de skelter. Honden zijn welkom.

de vakantie op het platteland
van kamperen tot een luxe vakantieboerderij.

ruimte

van tent tot caravan en van stacaravan tot groepsaccomodatie

Er is plaats voor een tiental tenten en caravans en in het midden van het veld is een ruime weide om te zonnen, te voetballen of om andere activiteiten uit te voeren. Voor iedere kampeerder is er meer dan voldoende ruimte op een kampeerplek met uiteraard een eigen stroomkast. Bovendien hebben wij een 4 – 6 persoons stacaravan te huur.

Op het terrein is een toiletgebouw aanwezig met een dames- en herentoilet, warm en koud stromend water en een aantal douches. Aan de buitenkant is een afwasplaats en een afvoer voor chemische (caravan)toiletten. Er is elke dag gelegenheid om vers van de boerderij eieren en groente te kopen. Voor meer of andere dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabij gelegen dorp Eibergen (op 5 km afstand van onze minicamping). Op onze camping is een fietsenstalling met opladers voor uw fiets.

ruimte en rust voor het hele gezin
ervaar de schoonheid van het boerderijleven

gezin

vakantie voor het hele gezin met voor ieder wat wils

Ook is op het terrein voor de kinderen een speelhuis, glijbaan, schommel, ringen, klimtouw, een trampoline, skelters en een zandbak aanwezig. Verder hebben we enkele kleine boerderijdieren zoals geiten en natuurlijk pony Polly om af en toe een ritje op te maken! Bovendien is er een tennistafel aanwezig en is er de mogelijkheid tot een ritje met de huifkar!

Ook kunt u een fietstocht maken door het coulissenlandschap naar de Wijnhoeve “Kunneman” alwaar u kunt deelnemen aan een excursie o.l.v. de wijnboer. Natuurlijk is uw hond ook van harte welkom bij ons! Wij vragen u wel uw hond aangelijnd te houden op het terrein, dit om de andere gasten niet tot last te zijn.

er is veel te beleven op onze camping
en je mag ons natuurlijk ook gewoon helpen

stacaravan

geen zin om alles zelf mee te moeten slepen?

Kies dan voor onze ruime en complete stacaravan. U pakt uw kleren uit en gaat lekker beginnen aan uw vakantie. Geen gedoe. De stacaravan huren bij minicamping t’ Veld is kiezen voor gemak en comfort.

Er kunnen vier personen vertoeven in de caravan. De caravan beschikt over:

  • één slaapkamer met een tweepersoonsbed
  • één slaapkamer met 2x een éénpersoonsbed
  • eigen douche en toilet
  • volledig ingerichte keuken, gasfornuis, koelkast
  • gratis wifi
  • tuinmeubels zijn aanwezig
  • huisdieren zijn in overleg welkom

Nadat u bivak heeft gemaakt kunt u buiten aan de tafel met stoelen genieten van het mooie weer. Fijne vakantie!

CAMPING

Gezellige camping
voor de hele familie

GROEPSACCOMODATIE

Vakantiewoning
de Johanna Boermanhoeve

landelijk

welkom in de achterhoek

boerderij

een vrolijke beestenboel

rustig

dompel je onder in de natuur

actief

spelen, fietsen en wandelen