Vakantiewoning
“de Johanna Boermanhoeve”

de rust en schoonheid van een vakantie in een natuurgebied

Deze geheel vrijstaande woning, met alle vrijheid in en rondom het huis, ligt in een landelijk gebied op een kleine kilometer afstand van onze boerderij en minicamping ’t Veld.

De vakantieboerderij is een deels verbouwd voorhuis van onze voormalige boerderij. Het achterste deel van de woning is echter compleet nieuw aangebouwd. Er is een groot buitenterras voor mooi weer en een binnenterras voor wanneer het slechter weer is. Of waar u natuurlijk ’s avonds lekker kunt naborrelen.

de vakantie op het platteland
gezellig samen dineren in een ruimtelijke omgeving

ruime woonkamer en keuken

complete woonkamer en keuken

In de woning is een woonkamer met open keuken met een totale oppervlakte van maar liefst 81m2. De keuken is van alle gemakken voorzien: een vaatwasser, combi magnetron en koelkast met vriesvak. Bovendien behoort het prachtige kookeiland ook tot de moderne inrichting.

ruimte en rust voor het hele gezin
ervaar de schoonheid van het boerderijleven

meerdere slaapkamers

zeven slaapkamers en drie douches

In de woning zijn zeven slaapkamers, waarvan twee op de begane grond en vijf op de eerste verdieping. Er is slaapgelegenheid voor 14 personen. Meer personen of het plaatsen van een kinderbedje kan in overleg. Linnengoed is aanwezig en kan eventueel gehuurd worden.

Ook zijn er drie douches en drie toiletten op de begane grond. Tevens is er een verhoogd toilet aanwezig.

samen actief
ook wanneer het weer slechter is

rustige omgeving

vrij zicht over de weilanden

Vanuit de woning en het terras heeft u uitzicht over de weilanden en de ruimte om het huis. De benedenverdieping is drempelvrij en heeft brede deuren, waardoor de vakantiewoning ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

De vakantiewoning ligt op 10 minuten loopafstand van onze minicamping en onze boerderij. U bent altijd welkom om even te “buurten” of voor de aanschaf van verse scharreleieren. Regelmatig organiseren we vanuit onze boerderij een huifkartocht of bijvoorbeeld een fietstocht langs de Achterhoekse wijnboer.

In en rond de vakantiewoning zijn een tal van activiteiten te doen. Er is bijvoorbeeld een speelzolder, tennistafel, voetbalspel, airhockeytafel en veel speelgoed. Daarnaast is er een kapschuur met een bar waar men gezellig kan zitten voor een hapje en een drankje.

TARIEVEN

VOOR MEER INFORMATIE
OVER DE TARIEVEN

CONTACT

Om gelijk te reserveren
neem contact met ons op

landelijk

welkom in de achterhoek

boerderij

een vrolijke beestenboel

rustig

dompel je onder in de natuur

actief

spelen, fietsen en wandelen